Quell™ -sprinklerit kylmätiloihin

Suojaa kylmätilat tulelta

Tulipalo voi syttyä ja levitä myös kylmässä tilassa. Quell on automaattinen sammutusjärjestelmä kylmiin tiloihin, joita ovat kauppahallit, kylmävarastot ja ulkokatokset sekä jäähdytetyt tilat kuten kylmähuoneet.

Kallista jäätymisenestoa, joka on altis vaurioille ja voi vahingoittaa kylmävarastossa olevia tuotteita, ei tarvita. Suuttimet voidaan asentaa kattoon, joten hyllysprinklereitä ei tarvita. Kattoon asennettavat sprinklerit säästävät kustannuksia sekä lisäävät varastotilan korkeutta, käyttöastetta ja muunneltavuutta.

Tiesitkö, että asennus- ja huoltokustannukset ovat pienemmät kuin vastaavassa kuivajärjestelmässä?

Quell -sprinklerijärjestelmä on kustannustehokkaampi kuin vastaavat kuivajärjestelmät, joita käytetään kylmissä tiloissa – ja kyseessä on vain yksi monista Quell -sprinklerijärjestelmän eduista.

Fireconilla on Quell -sammutusjärjestelmän suunnittelu- ja asennuslisenssi laitevalmistajalta. Sammutusjärjestelmät asennetaan ja huolletaan Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) listaamien vastuuhenkilöiden valvonnassa.

Sprinklerisuunnittelu, -asennus ja -huolto nyt Fireconilta. Ota yhteyttä ja kysy lisää: 020 7434 888 tai info@firecon.fi