Vesisumujärjestelmät

Sammutustehoa pienellä vesimäärällä

Firecon toimittaa matala- ja korkeapainevesisumujärjestelmät. Vesisumujärjestelmät tarjoavat tehokkaan palosuojaratkaisun erityyppisiin kiinteistöihin pientaloista hoitolaitoksiin, hotelleihin ja teollisuuteen sekä laivoihin. Niillä voidaan suojata kohteen kaikki tilat käyttötarkoituksesta riippumatta. Vesisumujärjestelmät soveltuvat kohteisiin, joissa vettä halutaan käyttää mahdollisimman vähän tai joissa sitä on saatavilla rajoitetusti.

Matalapainevesisumu

Matalapainevesisumu soveltuu sekä lämmin- että kylmätilojen sammutusjärjestelmäksi. Järjestelmän käyttökohteita ovat asuin- ja liiketilat, hotellit, hoitolaitokset, sairaalat ja terveyskeskukset sekä parkkihallit ja näyttely- ja toimitilat. Matalapainevesisumu soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa kunnan vesijohtovesi on riittämätön tai sitä ei ole saatavilla.

EconAqua kuluttaa jopa 85 % vähemmän vettä kuin perinteinen sprinklerijärjestelmä

EconAqua -vesisumujärjestelmän käyttöpaine on 10 – 16 baaria. Järjestelmä yhdistää korkeapainevesisumun ja perinteisen sprinklerin parhaat puolet. Se käyttää jopa 85 % vähemmän vettä kuin perinteiset sprinklerijärjestelmät. EconAquan sammutusteho on todistettu todellisissa olosuhteissa palo- ja sammutuskokeissa. Saksalainen hyväksyntä- ja tarkastuslaitos VdS on testannut ja hyväksynyt sen vesisumujärjestelmäksi LH- ja OH1 -luokan kohteisiin sekä rajoituksin OH2 -luokan kohteisiin. Se soveltuu käytettäväksi myös kylmissä tiloissa kuivajärjestelmänä.

Softex toimii myös ilman vesijohtovettä tai sähköä

Softex -vesisumujärjestelmä toimii tarvittaessa myös ilman ulkopuolista vettä tai sähköä, koska sammutusvesi voidaan varastoida Softex -painevesisäiliöihin. Vesilähteeksi soveltuu myös paineenkorotuspumpulla varustettu kunnallinen vesijohto.

Lue lisää EconAqua– ja Softex -tuotesivuilta.

Firecon toteuttaa sammutusjärjestelmien suunnittelu-, asennus- ja huoltotoimet. Ota yhteyttä ja kysy lisää: 020 7434 888 tai info@firecon.fi