Korkeapainevesisumu

Korkeapainevesisumu sammuttaa alkaneen palon useimmissa tapauksissa ja estää tulipalon fogtec1leviämisen kiinteistössä mahdollisimman vähäisellä vesimäärällä. Sen avulla on mahdollista minimoida vesivahingot. Vähäinen vesimäärä muutetaan tavallisesti 80 – 120 baarin paineella hienoksi vesisumuksi. Mikropisarat leviävät kaikkialle palokohteessa.

Korkeapainevesisumu on palontorjuntajärjestelmä, jossa veden määrä on jopa alle 10 % siitä, mitä perinteinen sprinklerijärjestelmä käyttää. Automaattinen palontorjuntajärjestelmä suojaa tehokkaasti sekä ihmisiä että omaisuutta, ja korkeapainevesisumu minimoi veden käytön.

Laivateollisuudessa sammutusjärjestelmänä on fogtec2 (Custom)yleensä vesisumu, ja sitä käytetään nykyisin myös maalla olevissa kohteissa. Vesisumun toiminta perustuu savukaasujen jäähdytykseen ja hapen syrjäyttämiseen höyrystyneellä vesisumulla sekä lämpösäteilyn katkaisuun. Pienet pisarat leviävät hyvin palavassa tilassa ja sammuttavat jo alkanutta paloa.

FOGTEC käyttää vain vähän vettä

FOGTEC -järjestelmässä käytetään puhdasta vettä, joka muunnetaan vesisumuksi 80 – 200 baarin paineella. Kyseessä on paitsi ympäristöystävällinen niin myös erittäin tehokas vesisumujärjestelmä. Se käyttää vain vähän vettä – kymmeniä ja jopa satoja litroja vähemmän kuin perinteinen sprinklerijärjestelmä.

fogtec3 (Custom)FOGTEC -sammutusjärjestelmällä on 45 yhteistyökumppania maailmanlaajuisesti ja se on maalla käytettävien vesisumujärjestelmien markkinajohtaja. Firecon toteuttaa FOGTEC -korkeapainevesisumulla toimivia sammutusjärjestelmiä Suomessa. Kysy lisää saksalaisesta FOGTEC -sammutusjärjestelmästä.

Firecon toteuttaa myös vaativat sammutusjärjestelmien suunnittelu-, asennus- ja huoltotoimet. Ota yhteyttä ja kysy lisää: 020 7434 888 tai info@firecon.fi

Katso referenssit tästä.

Lisätietoja FOGTEC –järjestelmästä tästä: