Putki- ja säiliöasennukset sekä -huollot

Teollisuuden tarpeisiin

DSC00509 (Custom)Firecon Group Oy toteuttaa teollisuuden putki- ja säiliöasennukset sekä -huollot kuten kemian- ja puu-/selluteollisuuden prosessiputkistot ja säiliöt. Tarjoamme myös teollisuuslaitosten asennusvalvonta- ja työnjohtopalvelut.

Palveluitamme ovat putki- ja säiliöasennukset sekä -huollot, kone- ja laiteasennukset, vuosi- ja seisokkihuollot, lämmönvaihtimien huolto ja uusiminen sekä asennusvalvonta ja työnjohto. Asiakkaamme edustavat kaivos-, kemian-, metsä- ja terästeollisuutta. Useat teollisuuslaitokset, konepajat ja öljynjalostamot teettävät putkistojen ja säiliöiden asennus- ja huoltotyöt alihankintana, jolloin ne voivat suunnata resurssinsa ensisijaisiin toimintoihinsa.

DSC00512 (Custom)Erikoisuutena meillä on kemianteollisuuden tislauskolonnien täytekappaleiden (mm. strukturoituja- ja rengastäytekappaleita) vaihtotyöt, mistä löytyy referenssejä useamman täytekappalevalmistajan purku- ja asennustöistä.

Valvomme työnlaatua

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston Putki ja säiliö_asennusvaihe (Custom)(Tukes) hyväksymät vastuuhenkilöt valvovat putki- ja säiliöasennuksia. Meillä on Inspectan auditoima ISO 9001 -sertifikaatti, joka osoittaa yrityksemme toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä ja valvonnassa. Teollisuuspalvelumme on amerikkalaisen arviointilaitoksen PICS:n auditoima ja täytämme tiukimmat amerikkalaiset laatu- ja toimintavaatimukset.

Referenssit putki- ja säiliöasennuksista

 

Putki ja säiliö_purkuvaihe (Custom)Ota yhteyttä projektipäällikkö Pasi Kinnuseen: 040 5080 273 tai vaihteeseemme 020 7434 888.