FIRECON HAKEE PALVELUKSEENSA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ

Haemme ammattitaitoisiin tiimeihimme pääkaupunkiseudulle, Tampereelle tai Lahteen rakennusteollisuuden projektipäällikköjä

Koulutukseltasi olet insinööri. Voit olla urasi alkutaipaleella tai alalla jo kokemusta kartuttanut pitkän linjan tekijä. Tärkeintä on asenteesi työskennellä ja kehittyä tehtävässä. Klikkaa ylläolevaa linkkiä, ja lähetä pian hakemus Adeccon kotisivuilla!

FIRECONIN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ TRIPLAAN

Triplan uusi kaupunkikeskus rakentuu Helsinkiin Keski-Pasilaan kolmen korttelin alueelle.
Kokonaisuuden muodostavat kauppakeskus, joukkoliikenneasema, pysäköintilaitos, kaksi 12-kerroksista asuintaloa sekä hotelli- ja toimistotilat.

Firecon asentaa sammutusjärjestelmän Triplan pysäköintilaitokseen. Urakka on kooltaan hieman reilut 130.000 m2. Sammutusjärjestelmäurakan kesto on alkukesästä 2017 syksyyn 2018. Varsinainen luovutus tapahtuu syksyllä 2019.

Tripla by YIT

Tripla by YIT – havainnekuva pysäköintilaitoksen sisäänkäynnistä (http://tripla.yit.fi/yit_fi/tripla/medialle)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIRECONIN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ KAKOLAN LÄNSISELLIN ASUNNOISSA

Yhdellä Turun seitsemästä kukkulasta sijaitsevaa Kakolan vanhaa vankila-aluetta alettiin muuttaa asuinkäyttöön vuonna 2016. Neljässä rakennusvaiheessa toteutettava hanke pitää sisällään sekä historiallisten vankilarakennusten saneerauksia että uudiskohteiden rakentamista.
Firecon on toteuttanut sammutusjärjestelmät Turun Kakolan vanhalle vankila-alueelle ensimmäisenä saneerattavaan As Oy Kakolan Länsiselliin. Kaikki Länsisellin asunnot on suojattu sprinklerijärjestelmällä.
http://www.kakola.fi/lansiselli/

Firecon käyttää Kiky-sopimuksen lisätyötunnit henkilöstön hyväksi

TOIMIHENKILÖIDEN VUOSITTAISEN TYÖAJAN PIDENTÄMINEN  FIRECON GROUPISSA v. 2017

Kilpailukykysopimus (kiky) edellyttää, että vuosittaista työaikaa pidennetään keskimäärin 24 tunnilla sopimusjaksolla 1.2.-31.12.2017.

Firecon Group on päättänyt paikallisella sopimuksella lisätyötuntien käyttämisestä seuraavaa: kahdeksan tuntia tullaan käyttämään toimihenkilöiden koulutukseen. Jäljelle jäävät 16 tuntia työantaja haluaa kohdistaa työssä jaksamiseen. Tämä tarkoittaa, että toimihenkilöt käyttävät tunnit omaehtoiseen liikuntaan.

Kannustamme työnantajana henkilöstöämme liikkumiseen ja terveisiin elämäntapoihin ja uskomme tämän parantavan työssä jaksamista sekä työilmapiiriä.

METSÄ FIBREN BIOTUOTETEHTAALLE FIRECONIN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ

Firecon suojaa sammutusjärjestelmällä Keski-Suomeen Äänekoskelle rakennettavan Metsä Fibren uudenaikaisen biotuotetehtaan. Tehdas on Fireconin mittavin asennustyö vuonna 2016. Se on myös Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi, 1,2 miljardia euroa. Vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä tehtaalla aloitettiin laiteasennukset. Tehdas valmistuu heinä-syyskuun aikana vuonna 2017.

Firecon suunnittelee ja asentaa kohteeseen 2,0 km kuljettimien sammutusjärjestelmiä, useita kohde- ja tilasuojauksia sekä 70 asennusventtiiliä.

Lue lisää biotuotetehdashankkeesta Metsä Fibren sivuilta

 

metsafibre_aanekoski_kuva-0182

Biotuotetehtaan rakennustyömaa kesällä 2016. Kuva: Metsä Group

 

Havainnekuva Äänekosken biotuotetehtaasta

Havainnekuva Äänekosken biotuotetehtaasta. Kuva: Metsä Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAMMUTUSJÄRJESTELMÄTESTAUKSIA LÄNSIMETROSSA

Helsingistä Espooseen kulkevan 14 kilometrin mittaisen länsimetrolinjan rakennustyöt ovat järjestelmien testausvaiheessa. Firecon on asentanut länsimetron ratalinjalle avosuutinlinjastot metrojunan sammutusta varten. Ratalinjalla on kolme suutinlinjastoa molemmilla puolilla, ja se alkaa sammuttamaan junaa juuri siitä kohdasta, missä palo on syttynyt. Sprinklereillä on suojattu myös kaikki kahdeksan asemarakennusta ja asemalaiturit.

Linkin takana Helsingin Sanomien julkaisema video Keilaniemen aseman järjestelmätestauksista:
HS seurasi länsimetron järjestelmätestausta

 

29200676124_eda7592f17_k

Keilaniemen asemalaituri. Kuva: Länsimetro Oy

lansimetro_matinkyla

Matinkylän aseman liukuporras. Kuva: Länsimetro Oy

 

 

 

 

 

 

 

WÜRTH WÜCON -VARASTOJÄRJESTELMÄ KÄYTTÖÖN FIRECONIN LAHDEN VARASTOLLE

WüCON -järjestelmä perustuu automaattisesti etäluettavaan RFID-tekniikkaan. Tarvikevaraston tuotteet on varustettu RFID-tageillä. Tavarat kerätään suoraan esimerkiksi muovikassiin. Varastosta poistuessa järjestelmä tunnistaa kerätyt tuotteet ja pyytää kohdistamaan ne oikealle projektille. Lisäksi WüCON-järjestelmä huolehtii automaattisesti täydennystilauksista. Kulutusta voidaan seurata projekti- ja henkilötasolla. Palvelusopimuksen mukaisesti Würth huolehtii projektipalautusten (avaamattomat paketit) palauttamisesta järjestelmään.wurth_20161220_143706

wurth_20161128_114236

Würth Wücon -esittelyvideo

Fireconin sprinklerijärjestelmä Tampereen Rantatunnelissa

Tampereen Rantatunneli on avattu liikenteelle tiistain 15.11.2016 vastaisena yönä, noin puoli vuotta etuajassa.

Firecon Group Oy toimitti Are Oy:n aliurakoitsijana sprinklerijärjestelmän 2,3 kilometrin mittaiseen Vt 12 Tampereen Rantatunneliin, joka on Suomen pisin maantietunneli. Tunneli sijaitsee Santalahden ja Naistenlahden välisellä tieosuudella. Are vastasi kohteessa koko talotekniikan, turvajärjestelmien ja liikenteen hallintajärjestelmän toimituksista.

Aamulehti ajoi tuoreeltaan tunnelin läpi

Katso Aamulehden kuvaama video sprinklerijärjestelmän testauksesta: Tältä näyttää kun tunnelissa sataa vettä

Firecon Group mukana Vuoden 2016 Työmaalla

DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

Kuvaaja: YIT

Firecon urakoi Vuoden 2016 Työmaaksi valitun Naantalin Polte -monipolttoainevoimalaitoksen sprinklerijärjestelmät. Kohde toteutetaan allianssi-periaatteella, jossa osapuolet innovoivat yhdessä parempia ratkaisuja työn toteutuksen aikana. Firecon on luotettava ja innovatiivinen kumppani  ja olemme ylpeitä, että saamme olla mukana toteuttamassa voimalaitosta uudella tavalla.

Lisätietoja ja videomateriaalia hankkeesta Rakennuslehden artikkelissa: Vuoden Työmaa: Teollisuusallianssi osoitti voimansa Naantalissa
Rakennuslehti valitsee vuosittain parhaan rakennustyömaan. Pitkä perinne on jatkunut vuodesta 1986.